28/4/06

BUNYOLS DE QUARESMA, cuines TV3

Ingredients:
  • 125 g de llet
  • 125 g d'aigua
  • 110 g de mantega
  • 1 polsim de sal
  • 1 polsim de sucre
  • 150 g de farina
  • 3 ous
  • sucre per empolsar
Preparació :Per començar, poseu en un cassó al foc, la llet, l'aigua, la mantega, la sal i el sucre.Quan arrenqui el bull, afegiu-hi la farina i remeneu-ho bé durant 2 o 3 minuts.
Tot seguit, retireu el cassó del foc i poseu-hi els ous un a un, sense deixar de remenar.
A continuació, poseu la massa en una mànega, traeieu-ne petites porcions i fregiu-les en un cassó amb oli abundant i calent.
Finalment, poseu el sucre per sobre dels bunyols i ja els podeu servir.
  • per aquests bunyols podem sentir la cançó "primavera" de miquel gil