Aquests dies he estrenat cuina. Per posar en funcionament el forn vaig recuperar aquesta recepta que feia dies que no posava en practica.
INGREDIENTS PER A 6 PERSONES:
- 3 ous
- 100 g de sucre
- 90 g de xocolata amarga (jo vaig fer servir la del 70% cacau)
- 95 g de mantega
- 45 g de farina
Poseu la xocolata i la mantega a fondre al bany maria. Munteu el sucre i els ous fins a triplicar el volum inicial i afegiu-ho a la barreja anterior. Seguidament aboqueu-hi la farina molt lentament. Pinteu amb mantega un motlle de metall, enfarineu-lo i amb la màniga pastissera ompliu-lo fins la meitat( jo no tenia màniga i ho vaig fer a sac...) Enforneu-lo uns 4-5 minuts a 220ºc fins que comenci a obrir-se una petita esquerda. Traieu-lo del forn i, amb molta cura, separeu-lo del motlle i agafeu-lo amb una espatula sense que es trenqui.
- aquest plat es mereix una gran cançó: "here comes the sun" de the beatles
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada