3/8/07

GALTES DE PORC AMB FIGUES SEQUES

Aquesta és la gran recepta que ens va fer l'amic gallardes el dia del seu sant, diu que el grau de dificultat és baix i que entre una o dues hores ho teniu tot fet.
Ja que el nano té el detall de passar-nos la recepta, que algú s'animi a fer-la...

Ingredients (4 persones):
-4 galtes de porc
-2 cebes
-5 pastanagues
-3 grans d’all
-1 tija d’api
-4 tomàquets madurs
-200 g de figues seques
-50 d d’orellanes
-3/4 l de brou de carn
-oli
-sal
-pebre

Per començar, enrossiu les galtes de porc en a paella amb oli calent. Quan estiguin daurades, retireu-les del foc i salpebreu-les.
A la mateixa paella, poseu-hi la ceba la pastanaga i l’api tot picat i remeneu-ho. Incorporeu-hi els alls i les figues remullades i tallades en trossos. Quan estigui cuit, afegiu-hi el tomàquet picat i dexeu-ho coure uns 10 o 15 minuts, després incorporeu-hi les galtes i el brou de vedella tebi, i deixeu-ho coure de 30 60 minuts més.
A continuació afeiu-hi les orellanes. I ja per acabar, passeu la salsa de coure les galtes per un colador xinès, o tritureu.
  • us proposo la mítica i gran cançó "clavat" del grup duble buble