Fa uns dies ja us vaig dir que tinc ganes d'anar recuperant alguna de les receptes antigues que tinc penjades al blog. Aquesta, la vaig penjar el juny de 2008 i és una recepta molt fàcil i molt bona del bar Pinotxo de la Boqueria. Animeu-vos!!!
Ingredients per a 4 persones:
- 600 gr de cigrons cuits
- 1 botifarra negra
- 2 cebes tallades a la juliana
- all
- julivert
- panses
- pinyons
- oli
- sal grossa
Per començar, poseu oli en una olla, incorporeu-hi la ceba i deixeu-la coure a foc lent. Quan la ceba estigui ben rossa, afegiu-hi els pinyons, les panses i la botifarra tallada a trossos petits. Després, trinxeu l’all i el julivert, i incorporeu-los a l’olla. Remeneu-ho.
A continuació, afegiu-hi els cigrons i torneu a remenar-ho. Deixeu-ho coure durant uns minuts. Per acabar, emplateu-ho, i afegiu-hi un rajolí d’oli i sal grossa.
2 comentaris:
Usually I do not post on blogs, but I would like to say that this article really forced me to do so! Thanks, really nice article.
Bonìssims !!!
Publica un comentari a l'entrada