9/2/12

CIGRONS AMB BOTIFARRA NEGRA

Fa uns dies ja us vaig dir que tinc ganes d'anar recuperant alguna de les receptes antigues que tinc penjades al blog. Aquesta, la vaig penjar el juny de 2008 i és una recepta molt fàcil i molt bona del bar Pinotxo de la Boqueria. Animeu-vos!!!

Ingredients per a 4 persones:
- 600 gr de cigrons cuits
- 1 botifarra negra
- 2 cebes tallades a la juliana
- all
- julivert
- panses
- pinyons
- oli
- sal grossa
Per començar, poseu oli en una olla, incorporeu-hi la ceba i deixeu-la coure a foc lent. Quan la ceba estigui ben rossa, afegiu-hi els pinyons, les panses i la botifarra tallada a trossos petits. Després, trinxeu l’all i el julivert, i incorporeu-los a l’olla. Remeneu-ho.

A continuació, afegiu-hi els cigrons i torneu a remenar-ho. Deixeu-ho coure durant uns minuts. Per acabar, emplateu-ho, i afegiu-hi un rajolí d’oli i sal grossa.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Usually I do not post on blogs, but I would like to say that this article really forced me to do so! Thanks, really nice article.

natalia ha dit...

Bonìssims !!!