Pren el nom d’Ospi per culpa del seu gran cuiner l’OScar PIedra. L’Òscar és un paiu inquiet, amb moltes idees, simpàtic, que no “sovón” i la seva és una cuina molt cuidada, elegant, una cuina que cuida molt els petits detalls i que està sempre en constant evolució.
De les tres visites que ja he fet a l’OSPI, recordo tres o quatre plats sublims: els txipirons amb parmesà, el rap amb tinta de calamar, les sipionetes farcides l’albergínia. Però el més important de tot, és que tots els plats estan sempre a l’alçada d’un gran restaurant.
El primer dia que vam dinar a l’OSPI vaig sortir amb la mateixa sensació que la primera visita al CIGRÓ D’OR de Gelida. Al cap d’un any l'Oriol Llavina (cuiner del Cigró) revia el premi al millor cuiner català de l’any, estarà tant de sort l’Oscar??? A mí, m’agradaria... De fet, no deixen de ser grans restaurants que sí, que potser no tenen estrelles Michelins, potser perquè són locals més humils (en quan a inversió) però que fan feina, molta feina, i el que és més important, fan una gran feina.
vam regar el dinaret amb:
- una copa de cava oriol rosell
- vi blanc verdejo: baco, 2007 (d.o. toro)
- vi negre: bacasis, 2005 (d.o. pla del bages)
Estació, 4 • 08650 Sallent
93-820-64-98
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada