22/6/10

Algú ens pot explicar, en realitat, què està passant? amb Joaquim Solé Vilanova

Ja us vaig recomanar la conferència del Joaquim Solé Vilanova l'altre dia a l'Ateneu Igualadí. El Ricard Espelt en va fer un resum al seu bloc (http://www.theplateishot.com/lang/ca/joaquim-sole-vilanova-ens-explica-que-passa-a-les-finances-del-sector-public/).
A més n'ha fet un nou Talkingabout. Us en voldria fer un resum però prefereixo que us el mireu, total són uns vuit minuts i mig... El Joaquim, és catedràtic d’Hisenda Pública de la Universitat de Barcelona. En aquest vídeo podeu escoltar un punt de vista no tant macroeconòmic de la crisi, centrat bàsicament en els ajuntaments. Crec que és un vídeo molt interessant, arribeu al final, val la pena...

Algú ens pot explicar, en realitat, què està passant? amb Joaquim Solé Vilanova from redall on Vimeo.


Ja sabeu que sovint m'agrada intentar fer una espècie de maridatge de l'entrada amb (normalment) una cançó. Tenint en compte la influència solsonenca del Ricard Espelt, he anat a parar al Roger Mas, i més en concret a aquesta gran versió dels "Goigs de la Mare de Déu del Claustre de Solsona".
Qui sap, potser cada poble o ciutat haurà d'acabar pregant al seu patró/na perquè els solucioni les arques de la seva casa consistorial...

1 comentari:

ricardespelt ha dit...

Gràcies per la referència Pau. És curiós avui he anat a BCN, un noi ex-estudiant seu del Màster m'ha dit que havia vist el talkingabout (es veu que segueix el bloc) i em deia que era un molt bon professor i dur.