28/9/10

NEGRE FUM

Amb el Toni i el Joel vam anar a dinar al Negre Fum a Vilanova i la Geltrú. L'espai és molt bonic i agradable, vam gaudir d'un molt bon àpat...
Vam començar per una crema de carbassa.
De primer plat, vam compartir un bon "Arròs de barca sense espina".
De segon, jo vaig fer aquest impressionant "Filet de bou amb foie i prèssec de l'Ordal".
Cal destacar que molts plats del Negre Fum, són de km 0. El restaurant fa una clara aposta pel producte proper. Felicitats!!!
De postres vaig compartir amb el Toni aquest assortit de formatges.
Vam regar el dinar amb un vi blanc d'Alella i el gran Priorat negre "Clos Mogador 2006" amb que ens va obsequiar el Joel.
També vam fer uns dolços per acompanyar les postres, un vi de Banyuls (Catalunya Nord), un d'Alacant i una copa de la famosa "Malvasia" de Sitges.
Com els formatges, tots els vins són dels Països Catalans. Tenen uns 150 vins a la Carta.
Vam acabar amb un voltet per la platja de Vilanova i titu cap a Igualada...
Podeu trobar el Negre Fum a la Plaça Mediterrània, de Vilanova i la Geltrú. El telèfon és el 93,815,33,62.