12/11/10

Carmen de Mairena

Ja estem en campanya. Els desencitats ja no sabem si votar o no, o ent tot cas a qui votar... Per acabar de complicar la cosa, us deixo l'article de l'Empar Moliné al "Diari Avui", 27/10/2010.

Ja han començat. Ja està. Sóc una dèbil dona i estic patint el xantatge emocional i el mobbing al qual em sotmeten els membres i membresses de la classe política cada cop que hi ha eleccions. Ja hi tornen. Ja em diuen que no anar a votar és poc compromès. I que votar en blanc també. I que no votar és més lleig que una cançó de Melendi. És estrany, en canvi, que no es queixin del vot nul, com si tots els vots nuls fossin involuntaris. Ai... Per què neguen la intenció artística d'aquella rodanxa de salami ficada dins del sobre electoral, d'aquella foto trucada, però sensual, de la Rosa Díez o d'aquell fragment de revista marranota que el ciutadà diposita a l'urna amb tot el seu amor...?

Esclar que m'estalviaria tota la pressió si votés de veritat, si votés un partit, com em demanen. Però quin, amics? Votar com si els polítics fossin normals es fa difícil. Com em puc prendre seriosament el cartell del superheroi Montiman, del PSC? Volen que pensi si donar-li el vot a la Montserrat Nebrera, d'Alternativa de Govern, que ha escollit l'eslògan El retorno del Jedi? O volen que consideri l'anunci de l'Albert Rivera, de Ciutadans, Partido de la Ciudadanía, que surt envoltat de tot d'éssers despullats, que és la seva manera de protestar perquè no hi ha bilingüisme? Però si més que bilingüisme, el que sembla que estigui demanant a crits és el cunnilingüisme. Suposo que tots els caps de campanya han oblidat que els menors de setze anys no tenen dret a vot si no és en una consulta com la de la Diagonal.

Per això, em sembla molt digne d'elogi el fet que la transsexual i madam esporàdica Carmen de Mairena es presenti com a número dos de les llistes per Barcelona del CORI, Coordinadora Reusenca Independent, darrere del líder del Partit, Ariel Santamaria, famós per ser conseller de Reus i anar vestit d'Elvis. Tenint en compte el nivell de la campanya electoral, votar el CORI no és gaire diferent que votar segons qui. No els albiro un mal resultat. El que donarien alguns per veure la Carmen de Mairena asseguda als escons del grup mixt del Parlament al costat de l'Albert Rivera... El que li diria...