22/6/11

Remembrança...

No estic segur de res, només sé que estàvem fent uns xuts, no us puc dir amb qui perquè no ho recordo però jo estava a la porteria, on sinó, que era la porta del garatge de sota casa els pares. Sabeu, abans els nens jugàvem al carrer, però caram, d'això ja en fa massa anys.
De cop, vam sentir un soroll llunyà, una espècie d'explosió. Vam aixecar la vista i vam veure una espècie de fum blanc que més tard vam saber que era el que es va emportar el Sergi, un nen dels nostres, un dels que també jugava al carrer Bellprat.
Al cap de molts anys, en els dies propers a Sant Joan sempre recordo aquesta trista història quan veig aquestes casetes ambulants que venen petards al carrer. Espero que tinguin totes les mesures de seguretat necessàries, que no es torni a repetir mai la història. Ara bé, us juro que a mi no m'hi veureu mai comprant...
Cada Sant Joan m'emprenyo veient com qualsevol idiota (moltes vegades menors) porta una bossa de petards a les mans i els tira pel carrer com si res. No hi ha cap norma, cap mesura, i a més hi ha petards que poden fer molt i molt mal. Algú hi posarà fre algun dia? Feu-ho, ni que sigui pel Sergi.
Remembrança...