7/3/12

EL SOPARILLU DE DIJOUS PASSAT

Ja us he comentat alguna vegada que els dijous fem soparillus que són senzillets, tot i que alguna vegada acaben sent soparillus de luxe. Us presento doncs, el soparillu del dijous de la setmana passada.
Com molts d'aquests tecs, vam menjar pizzes que com sempre ens vam fabricar "nosaltres". Aquí les teniu abans de passar pel forn i...
...aquí les teniu finalitzades. Dir-vos que ens queden molt bones, el Roger se les acostuma a currar...
Si voleu, aquí teniu l'enllaç amb la recepta:
http://paucorcelles.blogspot.com/2006/04/pizza-jos-andrs.html
Molts dijous, a més, salta alguna sorpresa. Aquest Dijous en vam tenir dues, aquest boníssim tiramisú obsequi de l'Idoia (li proposaré que m'ensenyi com el fa i així us deixo en breu la recepta) i el Frisant de Gel, una espècie de sorprenent cava de postres de Gramona, obsequi de la Txell.
A veure que fem aquest dijous... I per cert, gràcies Roger per facilitar-me la feina en aquest post.