13/4/12

VOLCAT x IGUALADA

Dissabte la VOLCAT arribava a Igualada però nosaltres la vam anar a buscar una mica lluny. No havia vist mai el Castell de Boixadors i allà hi vam anar a buscar la cursa.
El castell, que està en plena restauració és molt bonic, amb església romànica inclosa.
No pot faltar la vista a Montserrat.
Nosaltres vam arribar més d'hora que els corredors i vam decidir anar-los a buscar més a prop de la línea de sortida. Cal tenir en compte que l'etapa sortia des de Solsona i els corredors feien uns 95km molt durs per la muntanya.
Vaja, que vam enganxar l'etapa a Prades on hi feia un vent de pebrots i els principals corredors ja havien passat feia estona.
En fi, que la millor opció va ser anar a buscar la cursa prop de l'arribada, en concret a la zona dels molins de la Serra de Rubió a uns 15-20km la la línia de meta des d'on es veien les muntanyes del Pirineu amb molta neu...
Vaig al·lucinar amb el ritme que portaven molts d'aquests/es "herois" després de tants kms d'etapa molt dura.
Molts ens preguntaven quan faltava per acabar la pujada ja que després tot era baixada fins a l'arribada.
En aquest punt, hi havia molta diferència de ritme entre els corredors que havien administrat les forces i els que no. Les diferències de temps entre els corredors eren molt grans.
Vista de Montserrat des dels molins.
Encara ens va quedar temps per agafar el cotxe fins a Igualada i veure l'arribada. Aquestes imatges són de l'últim tram de baixadeta exigent de l'etapa.
La llàstima és que no vaig poder anar a veure l'última etapa que es va realitzar diumenge d'Igualada fins a Castellolí pels camins que un més es coneix.
Agrair la bona companyia que vaig tenir durant tot un matí de dissabte molt divertit tot seguint la VOLCAT.