7/6/12

PASTA AMB CLOÏSSES, GAMBA i CARXOFA EN SALSA VERDA

L'altre dia, a casa van venir uns convidats que mereixien un bon sopar, i em sembla que ens en vam en sortir. Això sí, els vaig fer treballar... Per cert, moltes gràcies per les postres de poma que vau portar!!!
Som-hi! Vam bullir la pasta (llacets) per una banda mentre que en una cassola començàvem a fregir i retirar unes gambes i una mica de carxofa. Després vam iniciar un sofregit de ceba i all. Quan va estar ben daurat, vam afegir-hi una cullerada de farina. Vam remenar bé i vam afegir un got de vi blanc i julivert ben picat.
Au, ja teníem la salsa verda.
Ja només faltava incorporar la gamba i carxofa fregides abans, i les cloïsses. Vam tapar la cassola tot esperant que les cloïsses s'obrissin en dos o tres minuts (remenant la cassola agafant-la per les ances i sense destapar), i quan es van obrir, vam afegir els llacets i ja vam passar a cruspir-nos-ho tot.
Salsa amb bon gust a mar...