29/6/12

VEUS DE PEDRAFITA 2012


Us paso el mail que m'ha enviat el Xavi de Pedrafita. Aquest any s'ha tornat a animar i ens torna a obsequiar amb aquestes VEUS DE PEDRAFITA. L'any passat va estar molt bé, us pedreu aquest???

ja queda poc pel VEUS DE PEDRAFITA 2012. 

els dos primers divendres de juliol, a Pedrafita es celebrarà la segona edició del veus de pedrafita, un conglomerat artístic que aquest any barrejarà música, pintura, escultura i moda. en un entorn natural ideal, amb la gent asseguda en bales de palla en mig d'un camp de blat i al costat del mas de pedrafita, es podrà gaudir dels concerts de Cirera & tres tambors i ANNA ROIG I L'OMBRE DE TON CHIEN el divendres 6 de juliol. I el divendres 13 de juliol els de Akords funk groove i QUIMI PORTET!  
l'art serà present amb l'exposició de JORDI SANAHUJA 
l'escultura amb els treballs de FERROLUAR
i la moda amb JORDI RAFART. 

un bas d'amanida refrescant (formatge, pollastre, tomàquet i alfàbrega) i broquetes de fruita, serviran per fer passar la gana durant els concerts! 
També es podrà adquirir alguna cosa més en el bar del festival. 

Una altra sorpresa serà la cervesa artesana del país, que hi haurà en cada un dels dies, entre moltes altres sorpreses. 

les entrades tenen un preu de 18 euros anticipades on a part dels concerts, també inclou un parell de detalls per menjar. i el cost de l'entrada passa a ser de 15 euros si s'agafa pels dos dies. es poden comprar via web al www.masdepedrafita.com o a l'esquaix igualada.

Per si encara no esteu convençuts, us adjunto els dos enllaços dels dies que vam anar al VEUS l'any passar, una passada...
http://paucorcelles.blogspot.com.es/2011/07/les-veus-de-pedrafita-amb-sanjosex-i-la.html
http://paucorcelles.blogspot.com.es/2011/07/divendres-vam-tornar-les-veus-de.html


Trobareu el Mas de Pedrafita a la Carretera de les Malloles BV-1031 KM 6,5 Rubió (Anoia).