12/7/12

DISSABTE D'EUROPEAN, MATÍ DESPRÉS DEL VOL

Després de tres entrades amb molta foto, avui us en proposo una de més suau. Per demà deixo la traca final...
Així doncs us explico quatre coses del matí de dissabte, post vol. Comencem pel final, el que més em va impressionar va ser aquest nou concepte que s'han inventat els de l'European aquest any, l'Iglú de vent. Es tractava d'aprofitar/reciclar antigues veles de globus que van anar col·locant aquests dies per la ciutat. El més espectacular sens dubte, va ser el que es va instal·lar a la basílica de Santa Maria.
Ja fa varis anys que ens despertem d'hora per veure el vol, la següent parada és un merescut esmorzar a la terrassa del Gat Vist a plaça. El Tomàs i el Josep preparen uns bonics cafès amb llet.
La novetat d'aquest any va ser presenciar el programa "El Suplement" de Catalunya Ràdio que es feia en directe des de la mateixa Plaça. A mi em va agradar aquesta imatge del conegut Pere Tàpies esmorzant tranquil·lament a la porta de l'ajuntament igualadí.
En els diferents iglús instal·lats es feien concerts de tot tipus. Aquesta és la visió des de dins mentre assajava la gent de la Coral Gatzara, la foto no va quedar massa bé però la sensació de l'espai és la correcte.
I tanco entrada tal com l'he obert, amb una altra imatge de l'iglú des del mateix punt, l'orgue de Santa Maria. Impressionant!!!