5/7/12

RYANAIR i EL ESTADO, SE'NS PIXEN A SOBRE...

En aquesta merda de país on ens ha tocat viure i a Juliol de l'any 2012 d.C., encara pasen coses com aquestes...
Us adjunto el mail que vaig rebre ahir de RYANAIR. Us explico, fa unes setmanes vaig comprar un vol per aquest estiu que per suposat, ja he pagat fa dies. Doncs bé, em diuen que ara es poden aplicar uns impostos i que jo hauré de pagar més i bla, bla, bla,... ostres, i pel que em diu Ryanair, veig que això pot ser més culpa del estado que de la compañia... D'això a casa meva se'n diu ESTAFA!!!
Com diria el GRAN Mohhamed Jordi, SE'NS PIXEN A SOBRE!!!!!!
Per qui vulgui riure, o plorar, aquí teniu el mail:

Estimado cliente,
El presupuesto español del 2012 se convirtió en ley el sábado 30 de junio, y como resultado todas las compañías aéreas están obligadas a partir del 1 de julio en adelante de cobrar un aumento de los impuestos de salida de los aeropuertos españoles a todos los pasajeros reservados en vuelos después de esa fecha.
Parece ser que el aumento del impuesto español de salida del aeropuerto también se puede aplicar de forma retroactiva a los clientes que reservaron vuelos antes del 2 de julio 2012 y que viajen a partir del 1 de julio.
De acuerdo con los Términos y Condiciones Generales de Viaje de Ryanair (artículo 4.2.2) por la presente avisamos a los pasajeros que podríamos vernos obligados a cobrar  el aumento del impuesto de salida del aeropuerto impuesto por el gobierno español a los pasajeros en todos los vuelos que salen de España que fueron reservados antes del 2 de julio 2012 para viajar desde el 1 de julio del 2012 en adelante.
Una vez que las autoridades españolas confirmen si el aumento del impuesto de salida se aplica retroactivamente (como se indica más arriba), Ryanair notificará a los pasajeros por correo electrónico de los cargos adicionales aplicables a su reserva previa al  2 de julio. Los pasajeros que no deseen aceptar el impuesto adicional tendrán la opción de cancelar su vuelo y recibir un reembolso completo.
NOTA: Todas las nuevas reservas de vuelos con origen en aeropuertos españoles realizadas el/ o después del 2 de julio no estarán afectadas por esta cláusula retrospectiva ya que el aumento del impuesto de salida ya ha sido incluido en el precio del vuelo comprado

6 comentaris:

joel grau llucià, el de Manresa ha dit...

És possible que compressis un bitllet d'aquests en oferta ultra-baratos?. No t'extranyi que aquests de Raianéir ja ho sabessin abans, però tiressin pel dret i ara donin les culpes a l'Estat, quedant-ne com a pobretes víctimes

Espero que ja te n'hagis adonat, i entris per fi al meu club -del qual sóc l'únic membre- "A tot arreu i amb qui vulguis, menys amb Ryanair". Je je je je je!

Mira PAU, ara faré de mare: "Veus, ja t'ho deeeia!"

pau corcelles ha dit...

Joel!!! això de que els de Ryanair ho sabessin i tiressin pel dret no és descartable.
Ara bé, em quedo al meu club jajajajajaaaaaa

Carlos ha dit...

Ens deixen l'opció de cancelar el vol. Pero les despesses de gestió dubto que les retornin.

pau corcelles ha dit...

i a més, no sabem ni quans euros adicionals, ni com ho cobraran, ni sabem segur si ho cobraran, ni...
increible però cert!!!

Anònim ha dit...

Hola Pau,
Doncs, mira, jo he de viatjar a Palma el proper dijous 12 de juliol. Vaig comprar el meu passatge al maig.
Fa uns dies em van comunicar que avançaven l’horari de sortida., i ara em comuniquen el mateix que a tu.

...i si intentes contactar-los és com impossible...tinc telèfons de Girona, Tarragona, Suïssa, tinc un 958..., un 807... rés de rés!!!!
...és genial!
Tu compres un producte, el pagues, et donen una factura....passa el temps....el preu que marca la factura, ja no és tal preu....ja no saps el que hauràs de pagar....però si sabem, que pagarem...si més no aquest cop, el que els passi per allà....però, el que si és cert, és que jo no torno a viatjar amb aquesta companyia...és un desastre.
Bé, el cas és comentar-ho...jo ja et diré el que em cobren de més....
Fins aviat. Bianca

pau corcelles ha dit...

que fort!!! mooooltes gràcies bianca pel comentari.
em sembla que sí, que l'única cosa que ens queda és explicar-ho...
jo també us diré què em cobren de més, com, quan,...
la mare que els va... a tots!!!