1/10/12

#ambelsteuspeus

Aquest Dissabte 6 d'Octubre serà un dia històric pels Moixiganguers d'Igualada ja que per primera vegada, la Colla participarà al Concurs de Castells de Tarragona. Els Moixis estant animant a la gent de la ciutat i rodalies a acompanyar-los a fer pinya amb una campanya molt "xula" que ja van iniciar a l'Agost per Festa Major amb la gent més coneguda de la ciutat. En fi, que #amblestevesmans es poden assolir els millors Castells al Concurs. Si tot va bé, jo hi seré i...
...us animo a totes i tots a ser-hi. Com diuen els Moixis al seu Facebook, "si vols venir amb nosaltres al Concurs de Tarragona, envia un correu electrònic a moixiganguers@moixiganguers.cat o truca al 620.41.27.85. Tu hi poses les mans i nosaltres el bus, samarreta, entrepà, beguda i un sentiment únic, viure els castells des de dins".
Ahhhh i per cert, les mans són molt importants per fer pinya, però per estar en forma durant tot el Concurs, el paper dels peus també serà important. O sigui que des d'aquest humil blog començo la campanya de #ambelsteuspeus amb els Moixis al Concurs de Tarragona. Ens hi veiem!!!