2/4/13

EL TEO VA DE PUTES


Avui dimarts 2 d'Abril us proposo anar al Teatre de l'Aurora d'Igualada a veure la lectura dramatitzada del "TEO VA DE PUTES". Es farà a les set de la tarda i m'han garantit que a les vuit ja serem lliures per anar a veure la Champions... 
Qui es vulgui animar, per assegurar-se la seva presència, pot reservar entrada (gratuïta) al mail teo@deparranda.cat

TEO VA DE PUTES és la primera obra destinada per a adults del meu amic Joel Grau Llucià. La proposta sorgeix a partir del curs impartit per JORDI GALCERAN a l'Obrador de la Sala Beckett “Com millorar la teva obra”.
TEO VA DE PUTES és l'enèsima versió de dos “ex” que es retroben... però amb uns punts particulars i determinants que la fan diferent a la resta, en aquest text amb escenes explícitament verbals, que duran a terme ANNA BERTRAN CASAS i JORDI CENTELLAS TORRES.
TEO VA DE PUTES és una lectura dramatitzada, amb intenció de convertir-se en producció, que es farà tot ubicant el públic de manera poc convencional per crear més proximitat entre aquest i els actors.

TEO VA DE PUTES proposa un nou tipus de mecenatge: PADRINS INFORMATIUS.
No es pretén sol-licitar ajuda econòmica, sinó que es recolliran idees i propostes sobre el text. Segons les noves aportacions dels espectadors a la dramatúrgia, (text, frases, accions, música, vestuari, llum, ubicació, escenografia...tot!), es crearia l'obra teatral de cara a finals d'any, o principis del 2014.... si
s'aconsegueixen diners per fer-la!
El mateix dia s'entregarà un qüestionari amb una sèrie de preguntes i el correu electrònic teo@deparranda.cat , perquè tothom pugui enviar les seves valoracions. A la web www.deparranda.cat també es penjarà la informació. Així també, us demanem que tant els dies següents a l'obra com (tant de bo!) una futura estrena de la mateixa, en feu el màxim de difusió a les vostres xarxes socials, dient que l'obra està molt i molt bé, i que és la mar de mona...gràcies PADRINS!!!