26/6/13

ÉS MOMENT DE DONAR GRÀCIES I ANIMAR.

La nostra, Igualada, no deixa de ser una ciutat mitjana com moltes altres. Jo, me l'estimo i crec que aconsegueixo viure-la al 100%. Alguna vegada he afirmat que sóc un molt bon consumidor de concerts, conferències i actes varis que s'organitzen a vegades des del sector públic i últimament des de moltes entitats. Em direu "sí, com en molts altres ciutats..." però jo us diré que en els darrers anys, Igualada té una activitat molt i molt xula i molts com jo, n'estem orgullosos.
Tot això no surt del no res. Molta gent més o menys anònima dedica part del seu temps (i a vegades algun disgust), a organitzar aquestes entitats i aquests actes i pel que veig, de temps n'hi dedica molt. Molts, són gent que tota la vida s'hi ha dedicat i a més, ara tenim la sort de veure cares noves que s'hi van sumant cada dia.
Crec que avui més que mai és el moment d'agrair i donar infinites gràcies a tota aquesta gent i animar-los a que no defalleixin mai. La seva, és una feina que ens ha fet i ens fa més grans cada dia com a ciutat i com a País.
Endavant i repeteixo, moltes gràcies!!!
Arribada de la Flama del Canigó a Igualada (23/6/13). El seu esperit ens guiarà per seguir endavant.