25/9/13

4a VISITA AL 8 CADIRES

Imperdonable!!! El dia 3 de maig vam anar al 8 Cadires i encara no havia fet entrada al Blog!!! Em sap greu canalla...
Que us puc explicar a la meva ja 4a visita que no ho hagi dit abans? 
Un local exclusiu per 8 comensals que, tot gaudint del gran viatge gastronòmic que ens ofereixen el Josep Maria i el Joan, aprofiten per ampliar la seva amistat.
Res, no us penso explicar gaire cosa, només us deixo 10 imatges que intenten fugir de les habituals d'un gran àpat amb unes 25 elaboracions diferents. Com sempre, us animo a què hi feu visita, que val molt la pena. Quan entres al 8 Cadires és com si s'aturés el temps. Si del Barça en diem que és més que un club, potser del 8 Cadires podem dir que és més que un sopar. Genial.   
Vinga, iniciem amb el millor inici...
Els moments fotogràfics sovintegen però s'ha de vigilar a què no sovintegin massa sinó et poden fer perdre el nord...
El recorregut passa per elaboracions del tot contemporànies però sense oblidar la cuina de sempre com aquests pèsols extraordinaris.
Feia pocs dies que el Celler de Can Roca havia rebut el premi al millor restaurant del món. A la taula, un petit homenatge (pels qui heu tingut la sort de passar pel Celler sabreu perquè).
Que bonic...
Per mi aquest plat d'ou és una exquisidesa.
En les darreres elaboracions va aparèixer la bona carn i a la bona carn li va molt bé la sal maldon que damunt la pissarra demana un moment "macro". Jo, és que em fixo amb tot...
La dolça sfera bulliniana, un moment clàssic al 8 Cadires.
Trufes verdes?
Tot plegat només es pot acabar amb un bon gin...
Com diuen el Josep Maria i el Joan, "la vida no es mesura per les vegades que respires, sinó pels moments en que et quedes sense alè"...

2 comentaris:

jepe prat ha dit...

Quant costa per cap??

Unknown ha dit...

Ei!!!
ara està sobre els 90€ tot inclòs.
merci pel comentari!!!