22/10/13

ELS MOIXIGANGUERS A LA SAGRADA FAMÍLIA

Després de quasi un any tornant a ser moixiganguer, tenia un dia marcat a l'agenda des de fa temps i aquest dia era diumenge passat amb la nostra visita a la Sagrada Família de Barcelona. Tot feia preveure que seria un gran dia per gaudir de grans castells però a l'hora de la veritat no tot va funcionar com es preveia. Portem un any 2013 impressionant però diumenge no va poder ser. Els dos castells màxims que la Colla ja ha descarregat en 7 ocasions aquesta temporada, se'ns van resistir. En fi, un altre dia serà i a més, que un dia no tot surti com vols, et fa adonar que el que s'està fent està mooolt bé. Vinga, aquest proper diumenge 27/10/13 us emplaço a la plaça Pius XII d'Igualada. Celebrem la nostra Diada i esperem veure els Moixis a tope.
12 imatges de diumenge. Pilar de 4 d'inici.
Els Castellers de la Vila de Gràcia es van lluir amb castells com...
...aquesta torre de 8 amb folre.
El nostre 4d8 van pujar massa insegur i la canalla va decidir anar cap avall.
La torre tampoc va anar bé. Amb canalla a punt de coronar va cedir però per sort només vam patir petites contusions.
Impressionant 7d8 dels de Gràcia.
Vist que no era el dia, els Moixiganguers van decidir-se pel 3 i 4d7 per tancar la Diada.
El Toni sempre canta els castells amb passió.
La molta gent que hi havia davant la Sagrada Família, impedia poder anar d'un cantó a l'altre i en el fons va ser un altre motiu que no em va fer fruir del dia com esperava. Tot i així sempre s'intenta trobar alguna imatge diferent...
...com aquesta...
 Tampoc va ser el millor dia pels locals Castellers de la Sagrada Família. Aquest és el seu últim castell, el 5d7. Ànims per la propera, gent!!!
I apa, darrera foto pel nostre pilar de 5 final. Us espero diumenge a...
...la plaça Pius XII d'Igualada a la nostra Diada. Segur que els Moixis us oferiran una grandíssima actuació. Som-hi morats!!!