Per fer aquest plat, em vaig inspirar amb aquesta recepta del "Cuines de tv3", bé, de fet la vaig copiar però sense escalivar les patates (que les vaig fregir directament) i substituint els rossinyols pels camagrocs. El brou també el vaig substutuir per l'aigua de desecar uns quants ceps secs que clar, també vaig afegir al plat.
Aquí teniu la recepta:PATATES DEL BUFET NEGRE AMB ROSSINYOLS I CANSALADA FUMADA
Per a 4 persones:
- 600g de patates del bufet
- 200g de rossinyols
- 200g de cansalada fumada
- 1 copeta de vi blanc
- 1 tassa de caldo
- julivert
- 2 alls
- un grapat d'ametlles
- oli d'oliva
Per començar, poseu les patates, senceres i amb pell en una safata i deixeu-les escalivar al forn, a 200 graus, durant 1 hora.
Mentrestant, talleu la cansalada i netegeu els rossinyols amb un drap i talleu-los a trossos.
Un cop cuites les patates, deixeu-les refredar. Després, peleu-les, talleu-les a daus i sofregiu-les en una cassola amb oli. Quan s’hagin enrossit una mica, afegiu-hi la cansalada i els rossinyols i deixeu-ho coure tot junt.
Per fer la picada, peleu l’all, traieu-ne la part del mig, poseu-lo en un morter juntament amb el julivert i les ametlles i piqueu-ho.
Tot seguit, afegiu la picada, el vi blanc i el caldo a la cassola i deixeu-ho coure fins que es begui els sucs.
I ja per acabar, emplateu les patates amb els rossinyols i la cansalada.
Per assegurar que no tindreu problemes a l'hora de fer el plat, us deixo el vídiu. Apa, que vagi de gust!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada