16/10/13

PATATES AMB BOLETS I CANSALADA FUMADA

Una recepta fàcil d'elaborar i perfecte per aquests dies de tardor.
Per fer aquest plat, em vaig inspirar amb aquesta recepta del "Cuines de tv3", bé, de fet la vaig copiar però sense escalivar les patates (que les vaig fregir directament) i substituint els rossinyols pels camagrocs. El brou també el vaig substutuir per l'aigua de desecar uns quants ceps secs que clar, també vaig afegir al plat.
Aquí teniu la recepta:

PATATES DEL BUFET NEGRE AMB ROSSINYOLS I CANSALADA FUMADA
Per a 4 persones:

  • 600g de patates del bufet
  • 200g de rossinyols
  • 200g de cansalada fumada
  • 1 copeta de vi blanc
  • 1 tassa de caldo
  • julivert
  • 2 alls
  • un grapat d'ametlles
  • oli d'oliva
Elaboració:
Per començar, poseu les patates, senceres i amb pell en una safata i deixeu-les escalivar al forn, a 200 graus, durant 1 hora.
Mentrestant, talleu la cansalada i netegeu els rossinyols amb un drap i talleu-los a trossos.
Un cop cuites les patates, deixeu-les refredar. Després, peleu-les, talleu-les a daus i sofregiu-les en una cassola amb oli. Quan s’hagin enrossit una mica, afegiu-hi la cansalada i els rossinyols i deixeu-ho coure tot junt.
Per fer la picada, peleu l’all, traieu-ne la part del mig, poseu-lo en un morter juntament amb el julivert i les ametlles i piqueu-ho.
Tot seguit, afegiu la picada, el vi blanc i el caldo a la cassola i deixeu-ho coure fins que es begui els sucs.
I ja per acabar, emplateu les patates amb els rossinyols i la cansalada.

Per assegurar que no tindreu problemes a l'hora de fer el plat, us deixo el vídiu. Apa, que vagi de gust!!!