19/11/13

CAN JUBANY RESTAURANT

Dissabte vam tenir l'honor de poder anar a dinar al restaurant "Can Jubany" del xef Nandu Jubany. A més, vam estar molt de sort, ja que vam tenir el privilegi de seure a la taula que hi ha a la cuina. Va ser impressionant veure com treballa tot el personal de Can Jubany i com elaboren tots els plats al moment. Quin ritme!!! Original vista de la nostra taula reflectida a les rajoles del sostre (Gràcies Miquel per la idea...)
Igual que en altres ocasions en les quals he visitat restaurants d'aquestes característiques, no us mostraré les fotos de cada plat. El menú degustació està ple de verdaderes obres d'art i de diverses sorpreses en quan a l'elaboració. Desvetllar-les seria injust per qui algun dia s'animi a visitar Can Jubany i seria injust per tot l'equip capitanejat pel Nandu Jubany. Un exemple, aquesta amanida era una preciositat. És que fins i tot sabia greu "destrossar-la" per començar-la a menjar...
Mentre anàvem degustant, anàvem veient els propers plats que ens havien de visitar...
A Can Jubany, l'elegància es pot apreciar a cada detall...
Com es pot apreciar, els detalls estan del tot cuidats a cada plat. 
Més d'un plat és finalitzat a taula. A més, això de seure a la mateixa cuina et permet ser servit pel propi Nandu en nombroses ocasions. El Xef, és el primer a treballar en una cuina on tothom penca a tope.
Com us he dit a l'inici, vam fer el menú degustació que a més dels entrants, consta de 9 elaboracions, formatges i dues postres més que no et deixen indiferent. Una cuina clàssica posada molt i molt al dia sobretot en quan a modernes elaboracions i presentacions i amb molta elegància quan el plat és servit a taula.
Em va sorprendre el fet de trobar-me en un restaurant com aquest, un plat tradicional de sempre i elaborat com sempre s'ha fet. Que fort, mai hagués pensat que seria atrevit cuinar un plat tradicional... El Miquel i jo que de tant en tant ens atrevim a cuinar aquest plat, vam menjar-lo molt de gust. Estava boníssim!!!
Per cert, les postres eren impressionants!!!
Finalitzat el servei tot queda net i polit pel servei de la nit. 
Moltes gràcies a tot l'equip de Can Jubany per la seva amabilitat i bon fer. Perfecte l'entrada a la cuina tot mantenint la sorpresa a la colla que no sabia que dinaríem allà. Genial el Nandu i genial poder parlar una estona amb cambrers i cuiners. Ah!!! i moltes gràcies per la paciència, vam ser els primers a entrar i els últims a marxar.  
Molta sort aquest dimecres!!! penseu que nosaltres l'any passat vam anar al Celler de Can Roca i llavors els van declarar millor restaurant del món, així que si ara hem anat a Can Jubany segur que arriba la segona estrella!!!
Vinga, a veure si us animeu a passar per Caldetenes (Osona):
http://www.canjubany.com/