Vam tastar els següents cinc formatges de "Artefor", explicats pel formatger Jordi Arroyo:
- Burriac: Crema feta a base de formatge d'ovella Forcat amb sabor molt intens i fort.
- Forcat: Formatge fet amb llet pasteuritzada d'ovella, de pasta tova amb sabor penetrant.
- Lingot: Formatge fet amb llet pasteuritzada de cabra, de pasta tova amb sabor fi i delicat.
- Rodonet de Cabra: Formatge fet amb llet pasteuritzada de cabra. De pell rentada amb aigua de mar, de sabor delicat i cremós.
- Rodonet d'Ovella: Formatge fet amb llet pasteuritzada d'ovella. De pell rentada amb aigua de mar
Els formatges els vam maridar amb quatre vins dels cellers Sicus, Gatzara, Esteve i Gibert i Jaume Giró i Giró.
Tant els formatges com els vins són productes molt cuidats, elaborats amb el producte de casa i quasi es pot dir de forma molt artesanal. Tots són productes super genuïns i de gran qualitat.
No cal que us digui que tots aquests productes i molts vins i sobretot formatges més, els podeu trobar a Xerigots, botiga situada al cor de Vilafranca del Penedès. Cal destacar que ara iniciaran una nova aposta pels formatges catalans. Visiteu la seva web, Xerigots és una botiga molt interessant!!!
http://www.xerigots.cat/
Us deixo dues imatges amb dels formatges i els els vins de la taula de dissabte. Com podeu veure, tot plegat era impressionant...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada