4/11/13

TOTS SANTS 2013

Divendres, amb uns quants Moixiganguers, vam ser a la Vilafranca per viure la Diada de Tots Sants dels Verds. Es prometien grans castells per les quatre colles participants i com veureu en aquestes 26 imatges que venen a continuació, la Diada va ser impressionant. Vinga, que sonin les gralles...
La intenció no era pas fer fotos sinó veure els castells però bé, la màquina sempre es porta a sobre... En moltes ocasions, vaig fer allò d'enfocar i treure la vista de la màquina per gaudir del castell.
Primer castell dels Castellers de Vilafranca, imponent 5d9f.
Els Xiquets de Tarragona van iniciar amb un segur 3d9f. Mentre es descarrega el castell uns pateixen i gaudeixen però els fotògrafs van a la seva i si cal, giren el coll per veure si la foto ha quedat bé...
Els castells a Vilafranca es canten amb la veu del Pep Ribes.
Primer castell de Sants, el 5d8.
Folre del...
...4d9f dels Capgrossos de Mataró.
Els estris fotogràfics cada vegada són més estranys...
Dia de molt bon temps a Vilafranca.
Moment important, inici del 3d10fm...
...la canalla a punt de pujar...
El castell no va anar tan segur com a Sant Fèlix però els Verds el van defensar amb mestria. Impressionant veure com es descarrega un pepinot com aquest davant teu. 
Moment d'alegria i de molta, molta emoció a plaça.
Els Xiquets de Tarragona van intentar el 5d9f però tot i ser un intent molt seriós, el castell va acabar cedint.
Els Moixiganguers potser no serem la millor Colla del món casteller però tenim els panellets del Toni Guix, boníssims!!!
Patint però amb molta eficiència, Sants descarregava el 3d9f.
Mataró després de descarregar el 4, s'atrevia amb el 3d9f. El castell només va poder ser carregat.
Cares conegudes al balcó de l'Ajuntament com les de la Muriel Casals i el Gerard Quintana, amb camisa verda...
Un altre moment del dia, els Verds s'atrevien amb el 4d10fm. És increïble la quantitat de gent que mou un castell de 10, la soca de la pinya quasi arribava fins a la nostra posició a plaça.
En aquesta ocasió el castell va arribar fins aquí, molt lluny de ser carregat.
Els Xiquets de Tarragona tornaven a provar el 5d9f i una altra vegada no van tenir sort. Cal dir però que els dos intents fets a plaça van ser molt seriosos i tots dos van estar molt a prop de ser coronats.
Sants descarregava el 4d9f completant així la seva primera tripleta màgica.
L'alegria a les camises grises estava més que justificada.
La caiguda al 4d10fm va deixar un pèl tocats als Verds que van tancar amb un 4d9f. En el torn de pilars però els de Vilafranca ens van tornar a obsequiar amb aquest pd8fm que van executar com si res... Acollonant!!!
Sants no havia dit l'última paraula i va acomiadar el dia amb aquest seguríssim pd7f. Quina actuació, moltes felicitats, Borinots!!!
A una Diada com aquesta on les 4 Colles ens van oferir un espectacle impressionant calia donar-li un toc final de qualitat i clar, aquí no hi ha dubte possible... Dinar al Cigró d'Or amb el Toni i el Jordi. Com sempre, la cuina de l'Oriol Llavina no va defraudar. Des de divendres, aquesta cassoleta de Cap i Pota és ja un plat històric.