4/12/13

UN DINAR DEL RITXI, UN LUXE DE DINAR...

Quan el Ritxi-Olga-Martina et conviden a dinar saps que a part de passar una bona estona amb uns bons amics, et fotaràs un tec de conya... 
Doncs això, que dissabte vaig tenir la sort que em van convidar a dinar i clar, vaig poder assaborir les excel·lències del Ritxi a la cuina, que es van iniciar amb el seu pa.
Entrants:
Olives gregues de Kalamata (brutals!!!)
Cebetes marinades amb vinagre de Mòdena i amb el toc final d'emulsionar el vinagre amb una mica d'oli d'oliva.
Tomàquet ecològic amb formatge fresc de cabra i olives de Kalamata amb toc d'herbes i sèsam torrat.
El Ritxi en acció tot ultimant el plat estrella, cansalada enfornada (envasada al buit durant 26 hores a temperatura suau). Ja només faltava el toc final de passar un moment la cansalada per la paella...
Els altres seguíem cruspint entrant, farcellets de pasta brick amb formatge de cabra i pernil ibèric.
Vam regar-ho tot amb el genial negre Priorat 2πr
Els platets, rovellons amb toc de romaní, unes subtils seques i la cansalada que aquí... 
...la podeu veure sola com es mereix. Quina cosa més fina!!! Vaig haver de repetir tres vegades i...
...per postres encara va quedar un foradet pel iogurt natural made in Ritxi.
Moltes gràcies Ritxi-Olga-Martina pel convit!!! Va ser una estona genial, amb ganes i gana de repetir...

3 comentaris:

joel, el de manresa ha dit...

ja em direu quina és aquesta casa rural on tenen aquestes olives tan bones: Ca la Mata

Ricard Closa ha dit...

Sempre és un plaer compartir àpats amb tu. Però ara toca tornar-nos a posar en marxa cuinant a duo.

pau corcelles ha dit...

Ritxi!!!
mooooltes ganes de fer dinars a duo!!!
aquest 2014 fotarem canya!!!
Joel!!!
les Kalamata són boníssimes!!!