Ingredients per a unes 4 persones:
- 150gr de salmó fresc
- 100gr de salmó fumat
- 1/2 ceba de Figueres ben dolça
- sal, pebre i oli d'oliva verge
Netegeu (a la peixataria us ho faran encantats) el salmó fresc de qualsevol espina. (Per anar segurs i no prendre riscos, podeu congelar i descongelar el salmó fresc prèviament). Talleu el salmó fresc en llesques primes i després piqueu els dos salmons i barregeu-los. Piqueu la ceba tan fina com sigui possible i l'afegiu al salmó amb una mica de sal, pebre i un raig d'oli. Remeneu-ho, i reserveu-ho a la nevera.
Amb l'ajuda de qualsevol motlle cilíndric, repartiu el tàrtar en quatre plats i apa, ja us el podeu menjar.
Als tàrtars s'hi pot afegir julivert, porradell, tàperes, oliva negra,... Jo però, sóc de l'opinió de no barrejar massa gustos i mantenir la puresa de l'autèntic gust del doble salmó.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada