11/2/14

DINAR A LA FONDA DEL SAUMELL, VALLBONA

Amb la molt bona companyia de la Mònica i el Xavi (moltes gràcies!), diumenge vam anar fins a Vallbona d'Anoia per dinar a la Fonda del Saumell, un restaurant que aposta per la cuina de proximitat que cuida molt el producte, el producte proper i sobretot de temporada. Com a fet diferencial, dir-vos que vam tastar diversos productes o espècies que la cuina slow està cuidant perquè no desapareguin. Vam fer un degustació diferent dels que acostumem a fer que, com veureu, guinyava l'ullet a la cuina vegetariana. Em va agradar l'aposta i crec que tots vam gaudir força del dinar. 
Us deixo les fotos dels plats que s'inicien per aquest pa que elaboren des del mateix restaurant i que no vam poder parar de banyar amb l'oli de Ca n'Aguilera (prop de Vallbona).
Amanida de patata i escarola amb cogombret, tàpera de ballobar , rave, oliva negra i maionesa vegana.
Crema de carbassa amb fredolic.
Trinxat d'espigalls i patata del bufet.
Canana de Vilanova i la Geltrú amb pimentó bord i all de belltall (per mi, el millor plat del dia).
Hamburguesa vegana amb mongeta del ganxet i carxofa confitada.
Brownie vegà de xocolata. Trobareu...
...la Fonda Saumell al carrer Major 116, de Vallbona d'Anoia. Per si us animeu a anar-hi, us deixo el telèfon 93.771.92.16 i l'enllaç a la seva web: http://www.lafondadelsaumell.cat/