16/6/14

GRAN DIA AMB ELS MOIXIGANGUERS A VALLS.

Des de fa dies, aquest passat dissabte estava ben marcat a l'agenda dels Moixiganguers. La colla visitava Valls, la ciutat bressol dels castells, en la Diada del Pati de la Colla Joves i tothom volia fer-hi una gran actuació. De tot plegat n'ha sortit una selecció de 18 imatges. 
Som-hi, a enfaixar-se!
A la Diada del Pati, també hi van actuar els històrics Nens del Vendrell.
Els Moixis es van plantar a Valls amb una actuació de màxims que es va iniciar amb la torre o 2de7, un castell abans "gafe", que aquest any la Colla domina a la perfecció. A la imatge el moment en què es col·loca l'acotxadora.
Que el dia era important, ho demostren detalls com aquestes ungles del color morat moixiganguer...
Després d'un sobradíssim 2de8 amb folre, la Joves atacava el 4de9 amb folre. Per descarregar-lo, van desmuntar prèviament dos peus, així que jo m'ho vaig passar de conya fent fotos a la soca. A Valls són tan bons, que fins i tot poden rebre trucades just abans de tancar la soca...
Mireu, quina munió de caps alineats...
Amb el folre sobre la pinya, són xules les cares que s'hi poden veure...
No sempre és incòmode estar al folre...
Al final, el 4de9f de la Joves va ser descarregat després d'una gran defensa que...
...es va cobrar alguna víctima com els pantalons d'aquest casteller...
Segona ronda de Moixiganguers amb el gran repte del dia, el 4de8, un castell que la Colla dominava l'any passat a la perfecció, però que aquest any es resistia. I dic que es resistia perquè finalment dissabte va ser el dia, primer 4de8 descarregat aquest 2014.
La Colla va defensar el castell amb orgull i clar, la...
...celebració era del tot justificada...
Abans d'iniciar el 7de7 que tancava l'actuació, em vaig centrar en petis detalls...
Vinga, tot ben falcat, amunt!!!
Després de la primera aleta, l'enxaneta es dirigeix a fer la segona...
Vano de cinc final, moment en el qual els Moixiganguers ens vam sumar al dia de l'escola en català. Som escola!!!
Per tot plegat, l'alegria era molt justificada. Una colla com els Moixiganguers d'Igualada no sempre té l'ocasió d'actuar a Valls i clar, si el dia que et surt l'oportunitat l'aprofites bé val la pena tancar a ritme del "Palance", que potser ja es pot qualificar d'himne oficiós de la Colla. Si us agrada el tema castells, estigueu atents a la setmana, ja que la de dissabte a Valls no va ser l'única actuació que vam fer aquest cap de setmana. I és que Diumenge, la vam tornar a liar...