14/10/14

EUSKADI A TAULA.

3 dies a Euskadi donen per molt si els pots aprofitar com cal. Crec que nosaltres a l'Agost ho vam fer amb nota. Us en destaco els, per mi, 6 millors moments...
Som-hi! Després de molt temps, vam anar al restaurant Sutargi d'Ondarroa on vam degustar un plat autèntic que també feia massa temps que no degustava, les kokotxas de merluza. Finíssimes!!!   
El rap del restaurant Kalbario de Mutriku a part d'immens, és una passada de bo. Uns dies a Euskadi sense aquest rap serien un autèntic calvari...
El "momentasu" del viatget. Visita al restaurant Arzak del clàssic Juan Mari Arzak on vam disfrutar com nens... Aquest foie amb flors, a part de ser un plat preciós, em va posar la pell de gallina.
Com cada any, vam tastar el txakolí de l'Anton mardirat amb unes antxoves i un bonito impressionants.
Però encara faltava tastar un bonito encara més impressionant: Ventresca de bonito del restaurant Celaieta al Valle de Olatz de Mutriku, on...
...vam tastar el que mai pot faltar a Euskadi, l'amic txuletón...