17/11/14

JA PUC DIR QUE HE CUINAT UN MENÚ DE TAST!

Conèixer al Ritxi m'ha servit per fer un bon amic tot abundant en el tema culinari. A més ara el Ritxi ha iniciat un projecte de serveis de cuina a domicili, "Cuina.dom" i de tant en tant tinc el privilegi d'acompanyar-lo. Dissabte vam maquinar un dinar de tast sorpresa per a 4 persones amb 11 elaboracions diferents i crec que ens en vam en sortir prou bé. 
Per cert, moltes gràcies als 4 genials comensals del dia, espero que us ho passéssiu tan bé com nosaltres. 
Us convido a què degusteu el menú de forma visual amb les 10 imatges que ara venen. Som-hi! 
Olives de Kalamata i patates Braves.
Croquetes de bolets.
El pa de nous del Ritxi que vam acompanyar amb oli de Guimerà i oli de Jaén.
Tàrtar de doble salmó.
Sopa de ceba redundant.
Arròs negre amb gamba.
Pop a la brasa amb parmentier de patata de Copons i Mojo Picón.
Cansalada cuinada a baixa cocció amb gelatina de raïm.
Variat de tres formatges: Sant Marcelene, Comte suís i Peccorino amb tòfona. Mermelada de ceba i carbassó i xarop de nespru.
Vam tancar el dinar amb aquestes Trufes negres amb capa blanca.