7/11/14

SOPAR AL VERMELL DE MANRESA I UNA MICA DE PROPINA...

Fa dues setmanetes vam anar a sopar amb el Joel al Restaurant Vermell de Manresa, un bonic espai situat a la part vella de la ciutat i on a part de menjar molt bé, ens van tractar de conya. 
Vam fer un menú molt bo a un preu molt més que correcte. La història es va iniciar amb aquesta amanida del temps amb parmesà.
Vam seguir amb aquesta bonísima crema de moniato amb bolets i un toc genial de pimentón vermell de la Vera que va cedir pas al rei de la festa, aquest...
...impressionant arròs de mar i muntanya amb sípia, gamba, carxofa i ceps. Es veu que els arrossos són l'especialitat de la casa i carai, quina bona especialitat!!!
Per postres, aquest brownie amb gelat de vainilla va servir com a molt bon final de sopar. Calia...
...anar a fer una copeta i clar, "el de Manresa" em va portar al "Y", un genial bar de copes on, ja en tenen de molt bons durant tot l'any, però al mes d'Octubre tenien tota la carta de vins amb vins de la D.O. Pla de Bages, i quins vins més bons!!! Ah! al "Y" també et pots marcar soparillus d'unes plates de pernilet i formatget que fan molt bona pinta.
Si voleu anar al...
...Restaurant Vermell, el trobareu al carrer de les Piques 3 de Manresa. El seu telèfon és el 93.013.17.14 i la seva web (molt xula, per cert...) http://www.vermell.net/
El "Y" el trobareu molt a prop, al carrer Urgell, 18. D'ells, us deixo l'enllaç al seu facebook:
https://www.facebook.com/igrega.bar?fref=ts