- 2 cues de bou
- 4 cebes
- 1 porro
- 1 pastanagues
- 1 tija d'api
- 1 pebrot verd
- 4 tomàquets madurs grans
- 1 l de vi negre
- sal i oli
- 1 l. de brou de carn (Nosaltres el vam comprar al Super)
- farina
- romaní, cebollí picat i llorer
Salpebreu la cua de bou tallada a trossos, enfarineu-la i daureu-la en una cassola amb oli ben calent. A continuació, incorporeu-hi el vi negre, el brou de carn i la sal.
Quan arrenqui el bull, deixeu-ho coure durant 3 hores.
En una paella feu el sofregit amb el porro tallat, la pastanaga, la ceba, l'api i el pebrot verd (no cal tallar-ho molt petit)i després afegiu el tomàquet ratllat. Quan estigui tot plegat passeu el minipimer i ho afegiu a la cassola.
Recordeu que heu de deixar-ho coure durant 3 hores a foc mitjà-lent des de que arrenqui el bull, mitja hora abans de fer les tres hores afegiu totes les herbes.
Per acompanyar-ho vam fregir unes quantes escalunyes a foc ben lent. Es pot decorar tot amb cebollí picat i romaní.
M'encanta fer aquest plat, vol molta estona però és molt fàcil i està boníssim. Normalment acaba sobrant una mica de suquet que pot servir per un bon arròs.
Crec que es mereix una cançó com aquesta, "simply the best" de tina turner.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada