22/2/09

Un Gin-tònic Cubista

Una espècie de recepta o anada de bola que he pensat pels amants d'aquesta beguda. El resultat? Si més no curiós...

Ingredients per a unes 8 persones:
- 1 tònica i la ginebra pertinent per fer el gin-tònic (al gust)
- gelatina
Escalfem en un cassó la tònica (jo no l’he arribat a fer bullir), treiem del foc i ho barregem amb la gelatina, després afegim la ginebra. Posem la barreja en una glaçonera amb un trocet de llimona a dins i cap a la nevera. En unes 2 hores ja estarà...

Per la crema de llimona (he tret la recepta de cuina amb compte http://www.ambcompte.net/cuina/?p=94):
4-5 llimones (100 ml de suc hauran de sortir)
- 2 ous
- 125 gr de sucre
- 25 gr de Maizena
- 1/2 litre d’aigua mineral
Primer posem en un pot l’aigua, el sucre i la pell d’una llimona, que es vagi calentant fins que arrenqui el bull. Llavors ho retirem del foc i ho deixem de banda. Per un altre cantó en un bol barregem (amb batedor de mà) els ous, la Maizena i el suc de les llimones. Ho anem remenant fins que quedi tot ben uniforme i després hi afegim l’aigua ensucrada i enllimonada que havíem fet abans. Ho remenem perquè quedi tot ben barrejat. Això ho passem a un pot per anar al foc i ho posem a foc mig (no ens passéssim amb foc massa viu) i remenant-ho bé, fins que arrenqui el bull. Llavors ja ho podem treure del foc, posar-ho al recipient que sigui (jo ho vaig posar directament als gots per servir després) i quan ja no estigui calent, cap a la nevera, perquè es refredi.
Per muntar el plat només cal treure les gelatines de la glaçonera, col.locar en un plat amb la crema de llimona i per decorar es pot posar fulles de menta i trocets de xoco.

Visca la vida!!! Per disfrutar d'aquesta animalada us proposo la cançó de Coldplay "Viva la vida"