26/2/10

Llepafils al MERCAT, Vilafranca

amb una prèvia de pa amb oli de gelida i una copa de cava bolet, vam començar un gran dinar al mercat.
com diu el seu nom, el mercat, és un molt bon restaurant situat al segon pis d'un mercat antic al centre de vilafranca del penedès portat per la gent del cigró d'or de gelida (oriol llavina).
aquí teniu les fotos dels plats que vam regar amb un penedès negre de la bodega alemany i corrió, el pas curtei 2006:
verat marinat amb escuma de bacallà
carxofes, navalles i fulles
cigrons amb careta i bolets (per mi un plat excel·lent)
arròs cremós de gambes
lluç amb patata emmascarada i emulsió d'all i julivert
filet de vedella amb albergínia i romaní
postres amb quatre textures de xocolata
en fi, us recomano una visita al mercat de vilafranca
plaça de l'oli, 1
tel. 93,890,56,09
info@restaurantmercat.cat
http://www.restaurantmercat.cat/