Els qui seguiu el bloc ja sabeu que l'OSPI, és un dels meus restaurants preferits. Així dons, vam tornar a gaudir de la cuina de l'OScar PIedra.
Aquí teniu unes quantes fotos dels plats...
Entrant de conill escabetxat amb mango
Entrant d'una truita de patates diferent
Entrant d'una truita de patates diferent
Terrina de foie amb puré de figues
Carpaccio de llom de bacallà amb vinagreta
Llom de bacallà amb calçots i romesco
Plat de colomí
Variat de formatges
Vam regar el dinar amb els vins 4 kilos (mallorquí) i el de la terra Arnau Oller.
Vam regar el dinar amb els vins 4 kilos (mallorquí) i el de la terra Arnau Oller.
Per celebrar l'aniversari, l'OSPI ens va obsequiar amb un cava Torelló.
Ja sé que ho faig després de cada cada vegada que hi vaig, però us torno a recomanar una visita a l'OSPI, segur que us agradarà...
2 comentaris:
no ens estem de res veig! :)
És veritat, de tant en tant s'intenta fer un bon tec...
Perquè el tec no falli, s'han de tenir en compte uns quants factors, tots ells importants:
- Anar en molt bona companyia
- La relació preu-qualitat del lloc on vas (l'Ospi no falla mai)
- Intentar no agredir del tot l'economia personal
- No passar-se amb la freqüència dels tecs, sinó després la bicicleta no avança...
Publica un comentari a l'entrada