Aprofitant que el nostre amic Ramon treballa en aquest restaurant d'Edinburgh, bé s'havia d'anar a fer una petita visita, no?
Vaja, que vam anar a fer un soparillu al Wedgwood, i la visita va valdre molt la pena...
Vam començar per uns petits entrants.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhTLY2gy4B3OK3pgdH9NuS5QBDVAdEf1ySd67qaG8r9WecMwN8jsmC32sQIJio_qzvbRJe8nfgVKQiis54cpdYuAFrbtVQJqBmZy7Ih9Mbh_4O-xK7k4MdeikdD0_6OmDtkikjBvg/s400/P1050146.JPG)
Els primers els vam regar amb aquest negre argentí, "Tomero", un malbec 2009.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjwzwlhKVOHI2RK9qHxkmQorEaHkQcfh6VZ1KGVeZVA7xN_S2fUNwtd10HN6LDOKVXwb9uMVZFLg-BQNr5NCjENLMNOTaZuADNpwH_ZKbjZNq4XcZ7x7gIaNUHuR4ZY23JkJNi1Cw/s400/P1050147.JPG)
Aquest és el meu primer, "Diver caught king scallops" amb vieires, pernil cruixent, puré de carbassa i xoriç.
Senzillament exquissit.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjoY7EBTthp_3Nmt6ab14bfQ04CcYUKIV8iW5mlZOuRZ6Y-l0R4h5E3Ilk4yvPnhhrXXI-ECCU9olAlz7uixsNTbwQzQ9Cth-zH4nKvz-6d6K6GLswWRZ7L5mUN3EPOlUoOnSPTTQ/s400/P1050150.JPG)
Un altre primer dels que voltaven per la taula és aquest "Lanarkshire blue cheese risotto bon bons" una espècie de bombons de risotto amb formatge blau pintat amb remolatxa i créixens.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiYnDSeDayk3CTbxjp-OTjmAJyMhqsEOfTnD89cBYY8B6NXZBGAk6TmhYgFTn-mhL17hsp5-Y3QaiyDFqKtbPg8SlPRu9zP6xgqXMybgakoTMvsRXWQmcDNr-2CVRfDTw_0i7Wjbw/s400/P1050152.JPG)
El segon vinet de la nit aquest "Seven Day Rd." un shirah australià del 2009. Un vi molt salat.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgyIlKj6PW1hghHy8E0jPMPQ3eHcgSPl2iFRgEBVyGKMf5470KLKAYN2RG6iQzxQGnk_La5ZfPP8si_qqSWwJZ9pr5eddO239yZSGPwDt4xixom8-R8mw4QOUYu5Fhs94IEev900w/s400/P1050154.JPG)
Entre primer i segon et porten aquest refrescant xupitu amb mora i sorbet de llimona. Vaja, que et deixen ben preparat per el segon.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjZ_w4iNofIHFY_7GaQQ-sshU9NW88lKVj8ps-za8BKuoa-T9QtpJpKexUdbkGHNhflKboz_4cbKPgAehw9rPdiCbvXnTMYIQcTA3PdGYw6PzcsB1MBTAjCc1rWqi-GKhztfCXeoQ/s400/P1050156.JPG)
Un molt bonic segon, "Pork belly, diver scallops wrapped in caul fat" (ventre de porc amb vieires).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjQJ27XVkwjGqj1DnITBJY8tUWf53qvbeUNJ5kNHrVcDkQEQxVCMEsKl9dDA1vTVRmx1ljD-nadwA1Se_d7Ie4HBXDXNYoLEh0woBkGLnK7GhUP4BdMBbbge-FS6pdKPKA6pMMYpQ/s400/P1050157.JPG)
El meu segon, "Wild Scottish deer" (cèrvol escocès salvatge).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiUba61YS80EVRnbzL0IDyUZliszXsVs4aFtVyodw7NXkqv1frAGG0Z6h5m6lfw-uaTYbtWUcMr1iP2aWk9DSQxJ0PuGrPtkJgwO8saAGPuc7wVU7piXWkvo96v4oDK24gyXN9RBw/s400/P1050160.JPG)
La llum del restaurant no era la millor per fer fotografies. Les he hagut de retocar bastant i més aquesta en concret, però bé, no podia acabar el post sense aquest postre tant i tant impressionant,
"Very sticky toffe pudding" un pastís tebi de toffe.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgLFde8UFyegUFTGjhi3DfsipAYkM9jdCKjzcpoZ-yfMbsM4uyp6KNKpNMyitO5NF7atgO1hHa9OyDL8p5SpOhOrLeORmvEmxmw5oYNygewmuMObP98PVw_CHQ4oVKgYULOkBQN_g/s400/P1050163.JPG)
Aquest és l'altre postre que vam demanar. "Iced sea buckthorn and poppy seed mousse" amb quallada de taronja, sorbet de llimona i pebre negre i croacant.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEioAUL1c8s1ZUKDujA-eOA6Ew12cY6J_C0O5xkRVBstOAJvSE9Zj4rv-5MRfvfvQ13N5qafSTSitNxFXl2EhXxgUvUKN6kGIpc5CtmIquOxisgnWS6m9Fxzv3O5FN1V1D_fpSsBzA/s400/P1050169.JPG)
Per acabar, uns formatges escocesos. molt diferents dels que estem acostumats a menjar per aquí, però molt bons.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6J5xU8ZX2wcVQEE7fCQog9twjjrG_kZ4hRXvLi0OJsJtJYXBOj-SVIuDDD76ZFjNzUUqVmeHz-3UdN0tdAXRywsjMFFRHWITEfn4AZS8JIi4yR8fLvjVAmL45bidDpRWqNqUISw/s400/P1050165.JPG)
En fi, que menjar per terres escoceses també val molt la pena. El restaurant està molt ben situat a la Royal Mile just al centre d'Edinburgh i per cert, la qualitat-preu és molt bona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada