21/2/11

Wedgwood

Aprofitant que el nostre amic Ramon treballa en aquest restaurant d'Edinburgh, bé s'havia d'anar a fer una petita visita, no?
Vaja, que vam anar a fer un soparillu al Wedgwood, i la visita va valdre molt la pena...
Vam començar per uns petits entrants.
Els primers els vam regar amb aquest negre argentí, "Tomero", un malbec 2009.
Aquest és el meu primer, "Diver caught king scallops" amb vieires, pernil cruixent, puré de carbassa i xoriç. Senzillament exquissit.
Un altre primer dels que voltaven per la taula és aquest "Lanarkshire blue cheese risotto bon bons" una espècie de bombons de risotto amb formatge blau pintat amb remolatxa i créixens.
El segon vinet de la nit aquest "Seven Day Rd." un shirah australià del 2009. Un vi molt salat.
Entre primer i segon et porten aquest refrescant xupitu amb mora i sorbet de llimona. Vaja, que et deixen ben preparat per el segon.
Un molt bonic segon, "Pork belly, diver scallops wrapped in caul fat" (ventre de porc amb vieires).
El meu segon, "Wild Scottish deer" (cèrvol escocès salvatge).
La llum del restaurant no era la millor per fer fotografies. Les he hagut de retocar bastant i més aquesta en concret, però bé, no podia acabar el post sense aquest postre tant i tant impressionant,
"Very sticky toffe pudding" un pastís tebi de toffe.Aquest és l'altre postre que vam demanar. "Iced sea buckthorn and poppy seed mousse" amb quallada de taronja, sorbet de llimona i pebre negre i croacant.
Per acabar, uns formatges escocesos. molt diferents dels que estem acostumats a menjar per aquí, però molt bons.
En fi, que menjar per terres escoceses també val molt la pena. El restaurant està molt ben situat a la Royal Mile just al centre d'Edinburgh i per cert, la qualitat-preu és molt bona.