Comencem pels primers, ens vam partir:
- anxoves al natural amb tapenade d'olives negres i parmesà
- cloïsses
- canelons de pollastre rostit amb foie i beixamel de tòfona
- cruixents de formatge de cabra amb daus de préssec i mòdena reduïda
El meu super segon, foie "au poelbe"amb reducció de khuri de mora i poma àcida
Ho vam regar amb aquest bon Riesling
Les postres, escuma de crema catalana amb gelat de baileys
En fi, que vam dinar molt bé a Cal Jeroni.
El meu super segon, foie "au poelbe"amb reducció de khuri de mora i poma àcida
Ho vam regar amb aquest bon Riesling
Les postres, escuma de crema catalana amb gelat de baileys
En fi, que vam dinar molt bé a Cal Jeroni.
Us deixo l'enllaç a la seva web: http://www.caljeroni.cat/
i el telèfon 93,804,09,88
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada