La història es va iniciar amb aquest refrescant "Aperitiu de benvinguda" amb tomàquet i olivada.
Seguidament van arribar els "Canelons de Festa Major 2011".
Vam regar-ho tot amb vi blanc i negre "Magnòlia" de Jean Leon. El següent plat va ser aquest "Arròs de trompetes i marisc", un arròs amb un "gustarro" impressionant.
Per mi, l'estrella del dinar va ser aquesta "Vedella guisada molt tendre amb ceba i poma", impressionant...
Finalment van venir aquestes correctes "Postres de xocolata i praliné" que, estant com estàvem a Vilafranca, van ser banyades amb el seu cava corresponent.
Vam regar-ho tot amb vi blanc i negre "Magnòlia" de Jean Leon. El següent plat va ser aquest "Arròs de trompetes i marisc", un arròs amb un "gustarro" impressionant.
Per mi, l'estrella del dinar va ser aquesta "Vedella guisada molt tendre amb ceba i poma", impressionant...
Finalment van venir aquestes correctes "Postres de xocolata i praliné" que, estant com estàvem a Vilafranca, van ser banyades amb el seu cava corresponent.
En fi, que si es va a veure una gran Diada amb grans castells, no es pot acabar menjant una cruji-coca"... Així que jo us recomano una visita al restaurant Mercat, no us en penedireu. A més, el local és preciós.
Trobareu el Mercat a la Plaça de l'Oli, 1
08720 Vilafranca del Penedès
93,890,56,09
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada