17/11/11

XERIGOTS

Vaig anar a XERIGOTS fa temps i esperava una setmaneta de baixa activitat per parlar-vos-en. Amb l'excusa de rebre el que segur serà un molt bon convit (d'això però ja us en parlaré més endavant i per cert, moooltes gràcies...) us en parlo ara.
Ara fa pocs mesos la Gemma, el Jordi i la Laia van crear Xerigots, un espai on trobar una àmplia gamma de vins, caves catalans i formatges de tot el món, i el que és millor, tot amb una gran relació qualitat-preu. Com em deia el Jordi, una colleta d'amics poden anar a Xerigots i amb un pressupost d'un voltant de 10€ per barba, es poden marcar un sopar-maridatge de formatges i vins impressionant (cal dir que a part de formatge també us poden vendre algun foie,...).
Us diré que em va agradar molt el fet del respecte pel producte del País i que els formatges es venguin en petites porcions i quasi tots envasats al buit, cosa que permet a unitats familiars de poca gent, consumir formatges de qualitat.
En fi, si us interessa, trobareu Xerigots a Vilafranca del Penedès, a l'Avinguda Tarragona 3. El telèfon 93,890,23,78 i l'enllaç web http://www.xerigots.cat/
Per cert, la meva tria:
- Pissarres, un molt bon negre Priorat del 2009.
- Flama d'Or, un negre reserva 2002 D.O. Catalunya i mooolt econòmic per la seva qualitat.
- Rupestris de Pardas, un blanc Penedès que encara està pendent d'obrir però que ja vaig tastar a l'estiu a les Veus de Pedrafita.
- Parmesano Reggiano, boníssim.
- Gran Peñasolana, formatge d'ovella que a qui vaig regalar li va agradar molt
- Cendrat, formatge de llet crua de cabra del Montsec. Un formatge molt diferent als habituals.

Ver mapa más grande

2 comentaris:

Gemma Urgell ha dit...

Pau, moltíssimes gràcies pel post. Ha estat una molt agradable sorpresa matinal. Com bé dius, ens agrada dir que "som gourmands, que no gourmets" perquè mirem que els clients pogueu trobar qualitat a preus raonables.
Que bé que t'hagin agradat els vins i els formatges!
Fins ben aviat!

Unknown ha dit...

moltes gràcies a vosaltres, ens veiem aviat!!!