3/2/12

CAFÈAMBLLET


Tinc cafetera bona i si no em quedo a casa és per estar més bé, més si és cap de setmana i la monotonia del dillunsdimartsdimecresdijousdivendres ha estat dura.
En fi, que quan vaig a fer el meu cafèambllet no només vaig a engolir el líquid de dins la tassa, que ha de ser bo, clar...
La història es converteix en un concepte, un ritual en busca d’un espai bonic i acollidor, on trobar tranquil·litat, bona música que no emprenyi i que si vull escoltar-la, se senti bé.  Des de fa poc temps és del tot imprescindible connexió Wifi, cal estar al dia. Arribats a aquest punt, és evident que la gent del local, inclosos els que habitem taules i cadires, ha de tancar el cercle amb companyonia agradable.
Tot aquest rotllo us l’he fotut perquè avui us poso “Hot Blues”, aquesta genial cançó dels mítics U-Tòpics que s'han tornat a ajuntar i que dona nom a un dels millors espais d’Igualada on junt amb el Cafè de l’Ateneu i el Vinnart jo faig els meus cafèsambllet, el Hot Blues.
P.D.  Moltes gràcies per fer més agradables els meus cafèsambllet de cap de setmana. Bravo! Et trobaré a faltar, passa-t’ho mooolt bé!!!

2 comentaris:

Laura Bravo ha dit...

Pau! Moltíssimes gracies! De ben segur que serà una experiència inoblidable i que podré compartir amb tots vosaltres quan torni!
Tu també has fet que la meva feina de matins sigui diferent! Clients "cafèambllet" com tu no n'hi han! Que canten les cançons que sonen, que parlen de la vida, de viatges, de gastronomia.. i que sempre fan treure't un bon somriure!
Cuida't moltíssim! Un petonàs!

P.D: demà serà l'últim cafè amb llet! Em fan treballar pel matí! Demà poso jo el croisant!

Unknown ha dit...

Laura!!!!!!!
que em faràs emocionar!!!!
jajajajajajjajajaaaa
demà no sé si podré passar perquè volíem marxar a bcn, ara que amb el fred que fa, potser que ens quedem tancadets a casa i venim a fer un cafèambllet
seguirem informant...