18/10/12

LES COSES NO SURTEN PERQUÈ SÍ...

La setmana passada vaig parlar molt de Castells, tant que em vaig guardar una propina per posar en aquesta. El dia de Concurs ens ho vam passar de conya a Tarragona amb els Moixiganguers, però que tot sortís bé i a la primera no era perquè sí... Apa doncs, unes quantes fotos de l'assaig de divendres 5/10/12. 
Els Moixis tenien una espina clavada, descarregar la torre de 7 i mireu com la van assajar...
És espectacular la xarxa que es baixa com a protecció de la torre durant l'assaig.
L'altre Castell fort que es preparava era el 4d8. Es curiós veure els Castells el dia d'assaig, acostumat a veure els castellers amb totes les samarretes iguals i a l'aire lliure...
Vaig poder pujar a una mica d'altell que hi ha al local per poder veure la història des de més alçada. Molt "xulo" tot plegat...
Molta gent a assaig, de fet vaig sentir a dir a un membre de la Colla que segurament el divendres abans de Concurs deu ser el dia on hi ha més gent assajant a tot Catalunya.
Vaig passar-m'ho molt bé tot veient des de les altures com es prevava un Castell inèdit pels Moixis com és el 9d7, una construcció que necessita molta gent. No portava la màquina però com podeu veure, vaig fer treballar  el mòbil de valent.
Per finalitzar l'assaig, discursos del Cap de Colla i Pinyes.
En fi, que les coses no surten perquè sí, els Moixis van fer la millor actuació de la seva història a Tarragona, i ho van fer perquè la van treballar molt i molt bé.
Us deixo amb part del mail que la Colla va enviar a la gent que vam anar amb ells a Tarragona. on ens donaven gràcies per la col·laboració i ens animen a anar als propers assajos per les últimes i importants actuacions. Si algú s'hi anima, ens hi veurem segur...
"si t'ho vas passar bé, poder comptar amb tu per aconseguir noves fites. El nostre local és a casa teva i sempre hi seràs ben rebut.
Et passem una llista de les properes actuacions, amb les que acabarem aquesta temporada, on hi ets convidat i estaríem orgullosos que vinguessis tant a les actuacions com als assajos preparatoris que es fan els dimecres de 8 a 2/4 de 10 del vespre i els divendres de les 10 a les 12 de la nit.
Dia 21 d'octubre: Actuació a Montserrat amb Castellers de Vilafranca, Xicots de Vilafranca i Castellers d'Esparreguera. A l'arribada a Igualada, pels que ho vulguin, es farà un dinar al local al preu de 7€.
Dia 28 d'octubre: Actuació a Vilafranca del Penedès amb Xicots de Vilafranca i Castellers de Barcelona.
Dia 4 de novembre: Diada de la Colla a la Plaça Pius XII de la nostra ciutat amb Xics de Granollers i Sagals d'Osona. A l'acabar dinar al local.
Dia 11 de novembre: Actuació a Sant Martí de Tous, amb motiu de la Festa Major d'aquest poble de l'Anoia, amb Castellers de Solsona.
Per una millor organització i previsió per part nostra et demanaríem que si tens intenció de venir amb autocar els dies 21 i 28 o bé de quedar-te a dinar el dia 21 ens ho comuniquis a través d'un correu electrònic a moixiganguers@moixiganguers.cat"