31/10/12

LONDON II

Dissabte ens vam llevar d'hora, era el dia on disposàvem de més hores i com veureu, el vam aprofitar. Primera parada, Hyde Park amb uns esquirols molt juganers.
Hyde Park és un lloc immens amb un preciós canal...
...on es van fer les proves de piragüisme i rem de les passades Olimpíades.
És al·lucinant poder veure un paisatge com aquest al bell mig d'una ciutat com London.
Segona parada, el mercat de Candem. Les façanes de les cases properes on s'ubiquen nombroses botiguetes, molt originals...
Candem és un mercat amb un ambient molt xulo. Vam aprofitar per dinar un frankfurt contundent en una parada de menjar polonès.
En un mercat com aquest quedes sorprès de les parades i paradetes que t'hi pots trobar. Hi ha de tot i de tots els estils...
Ja som a mitja tarda i per variar al metro, company inseparable per portar-te ràpidament d'una banda a l'altra de la ciutat. Imatge de Waterloo Station.
El bicing de London.
En aquest edifici hi havia una expo de nou art xinès que no vam visitar, però l'exterior era impressionant.
Si ets a London és obligatori veure les coses que s'han de veure. La nòria...
i el Thames amb el Big Ben i Westminster.
Teníem gana i vam decidir anar a Notting Hill on les parades del seu mercat començaven a plegar veles. Una creppe de Nutela va anar de perles.
Visita a Saint Paul's Cathedral tot i que ja era tard i no vam poder-hi entrar.
Capvespre londinenc.
Les nostres cames ens van obligar a visitar un pub per agafar una mica de força. Calia captar una típica imatge, el Big Ben de nit amb el vermell dels busos londinencs.
Hem estat molt de sort, durant els tres dies hem tingut molt poques estones de pluja, fins i tot la justa per poder-hi jugar una mica...
Ara sí, les cames van obligar a una parada final per poder veure la victòria dels nostres. Al pub, alguna samarreta blaugrana. Els anglesos celebrant que amb el canvi d'hora, tenien més temps per poder beure cervesa.
I a dormir, que encara ens quedava diumenge...