Vinga fotos de tot plegat començant pels vins i seguint pels plats.
Vam iniciar el tema tot proposant una espècie de tast de vins a cegues. Teníem uns vins de mitjana 10 eurus de preu i un de 3€. Es tractava d'encertar quantes més coses millor i déu n'hi do, ens vam defensar prou bé... Us aconsello que ho proveu algun dia, va ser molt divertit. Dir-vos que no vam encertar el vi més econòmic perquè penso que pel preu que tenia, era molt bo. En fi, una bona alineació amb els següents jugadors:
Solà Fred (Montsant 2011 i el més econòmic), Donyet (Montsant 2010), Ses Ferritxes (Mallorca 2005) i Ví Diví Espelt (Empordà 2010).
Els plats, els propers dies us aniré posant les receptes...
Pa amb tomàquet i pernil “Mas Pau tribut”.
Patata brava “Sergi Arola tribut”.
Croquetes de bolets.
Tàrtar de salmó.
Vam fer el nostre propi pa però no ens va acabar de quedar bé, sort que havíem comprat Pa d’olives i Pa Reijkiavik.
Carpaccio de gambes, el seu corall i oli de vainilla. (La gent de la peixateria Vila-Massana com sempre ens va aconsellar molt bé).
Bacallà confitat amb reducció de taronja amarga i sòlids de Campari.
Terrina de peus de porc amb la seva gelatina i saltejat de bolets.
Assortit de formatges amb dos formatges de la nostra comarca, l'Anoia (un ovella i un cabra), un formatge de Maó (vaca) i un Munster (vaca). Crec que vam fer molt bona tria, per mi el millor...
...el Munster que ens van aconsellar els amics de Xerigots.
Assortit de trufes...
...amb grills de taronja macerats amb canyella i porto.
Ja ho veieu, que estem fets uns cuiners i el més important és que ens ho vam passar molt bé. Repetirem!!!
Moltes gràcies al Ritxi, l'Olga i la Martina per obrir-me les portes de casa i encara més important, de la seva cuina, i moltes gràcies a la resta de convidades per acceptar el repte de menjar els nostres plats. Espero que us agradessin molt!!!
En fi, que tot arribant des d'Igualada per uns camps d'espígol, vaig disfrutar com mai de les últimes hores de llum de la setmana. Quin gran DIUMENGE!!!
11 comentaris:
Em fa molta enveja això!
Si m'hi voleu, m'agradaria participar en la següent, encarregant-me dels formatges si hi esteu d'acord.
nòvia barbudaaaa
quan atacs de gelus últimament!!!
ho tindrem en compte, però no crec que el proper sigui demà,,,
com diuen aquells, parlem...
Per mi va ser un plaer compartir coneixements, aprendre trucs i contrastar opinions (ara sé que la ceba al tàrtar ha d’anar més picada) En definitiva, gaudir a quatre mans d’una de les coses que més m’agrada: Cuinar.
Espero repetir l’experiència amb nous comensals de pedra que tastin i critiquin el resultat final. Això ha estat el principi d’una gran... relació culinària. Estic segur.
Ritxi
Ritxi!!! ets un krack!!!
Sou uns cracks!! :D
Feu venir gana fins i tot abans de l'hora d'esmorzar eh punyeteros!
moooooltes gràcies, Roger!!!
estic sal·libant... i són les 8 del matí!
enhorabona! segur que devia ser tan bo com les fotos prometen.
moooltes gràcies, Pau!!!
ostres, no queda bé que ho digui jo, però realment ens va quedar tot prou bo...
animo als que us agrada aquest món que us atreviu algun dia a fer una història com aquesta.
ahhh i el tast a cegues és divertidíssim!!!
Pau, gran mestre! he pres nota del teu/vostre menú. Vejam com em defensaré jo el dia de reis!
Una abraçada!
jajajaaaaaaa
ja ens ho diràs, segur que et defenses mooooolt bé!!!
gràcies pel comentari...
Publica un comentari a l'entrada