12/3/13

FOTOS D'UN BON CAP DE SETMANA

Aquest ha estat un intens cap de setmana. A part de la l'habitual ruta bttera (aquesta vegada no us atabalaré amb fotos), ens hem mogut prou. Us en deixo 4 imatges... 
Divendres al vespre vam anar a sopar a Cal Roure on cada divendres a la nit es poden degustar un pintxos brutals. Un dia ja us en parlaré més abastament, de moment us dic que us ho recomano i molt.
Casa Roure, a la Plaça de l'Ajuntament d'Igualada. 93 804 54 93. 
Feia dies que no ens posàvem als fogons tal com cal. Només us diré que aquest arròs negre que vam maquinar dissabte al migdia per unes 15 racions va quedar impressionant.
Dissabte vespre el Tomeu Penya ens va fer una molt bona visita a Igualada. Passen els anys i no em canso mai d'escoltar-lo. Cançons i bon humor, què més es pot demanar? 
I una última imatge així, rotllo freaky... Després del concertillu, vam anar a fer la copa al Vinnart i ohhh sorpresa!!! tres cavalls aparcats a la plaça de l'Ajuntament. Una manera diferent que tenen alguns d'anar a fer la copa un dissabte al vespre. (Perdoneu per les fotos, tret de l'arròs, estan fetes amb el mòbil...)

2 comentaris:

joel grau llucià, el de Manresa ha dit...

El ruc anava amb un 2 cavalls!

Unknown ha dit...

hahahahahaaaaaaaaa