12/4/13

EL PLAT DEL DIA A LA CAVA DE TÀRREGA

Situem-nos, divendres de Setmana Santa. Acabem de fer una molt bona ruta pels castells de Sió i ens queda fer una coseta prou important, anar a dinar. Decidim agafar el cotxe i arribar-nos a Tàrrega, "La Cava" ens espera. Tenia moltes ganes de repetir visita, la primera va ser brutal, i ja m'estava menjant les seves fabuloses tapes mentalment... Tot just arribar, ohhh sorpresa!!! Avui no hi ha tapes sinó un concepte anomenat plat del dia, que en el fons no deixa de ser un menú del dia. Un segon plat fort (el del dia) i un primer d'acompanyament. Nosaltres, de primer, vam triar un molt bon Trintxat de la Cerdanya.
Podíem triar entre 4 opcions com a segon. Com que érem 4, vam triar un plat de cada.
Sèpia amb patata.
Picantó al forn i costelló de porc amb mel, que jo destaco junt amb...
...l'arròs de muntanya i mar.
 De postres vaig fer aquest fabulós Flam d'ou.
Un menú boníssim a un preu més que econòmic. Si treballés a Tàrrega, ja sabria on anar a fer dinars... Pels qui no ho sapigueu encara, trobareu "La Cava" al carrer Mestre Guell 5, de Tàrrega. El telèfon és el 973 311 380.
Us en recomano una visita i dues, i tres...

3 comentaris:

Elia ha dit...

Quin preu tenia aquest menú? Fa molt bona pinta!

pau corcelles ha dit...

Èlia!
ara ja fa molts dies que hi vam anar i no recordo exactament el preu.
dir-te però que era molt, moooolte econòmic.

pau corcelles ha dit...

per cert, moltes gràcies per seguir el blog