13/5/13

DIADA CASTELLERA AL POBLE SEC DE BCN

Ahir vam ser a la Capital tot fent castells amb els Salats de Súria i la colla local, els Castellers del Poble Sec. Com ja sabeu els habituals, nosaltres som els Moixiganguers d'Igualada. Vinga, 18 imatges d'un matí genial que s'inicien amb la famosa grua de Barcelona, que va tenir una mica de feina extra...
Pilars d'entrada.
L'actuació es va fer en un carrer que té una espècie de parc just al seu costat. Va ser divertit poder pujar pel parc i intentar captar els castells entre arbres i fanals... 5d7 dels de casa.
Ni que no et trobis al centre de la ciutat, actuar a Barcelona et porta algun turista sorprès amb aquestes construccions humanes. Pinya del 5d7 dels Moixis.
De tots els turistes, jo em quedo amb aquests que observaven el 3d6a dels de Súria.
Els Bandarres del Poble Sec (quin gran nom!) ens van premiar amb una excel·lent...
...torre de 7.
Una mica de floretes amb el nostre color morat a darrera...
Moment més difícil del segon castell igualadí, el 4d7a. L'acotxadora deixa el 4 per convertir-se en l'enxaneta del pilar.
4d6, segon castell dels Salats, jo vaig aprofitar per jugar amb el contrasol...
No sempre és fàcil seguir els castells...
El carrer on es celebrava tot plegat tenia un pendent prou pronunciat que afegia un pèl de dificultat a les construccions. 3d7 per sota de Bandarres.
Cada vegada es veuen màquines més estranyes. Aquesta, no tinc ni idea de perquè serveix...
Moment de glòria per aquesta castellera de Súria. Si no vols perdre els mitjons, on millor que a la faixa? Gràcies Ricard per la teva bona vista...
El dia abans s'havia finiquitat la Lliga i clar, l'esperit del 10 havia de ser present a plaça...
4d7, darrer castells de Moixiganguers.
I jo seguia jugant amb el sol...
...i emprenyant una mica als grallers durant els Pilars de comiat.
Espero que us hagi agradat. Els castells que vam poder gaudir van ser: Castellers del Poble Sec 5d7 2d7 3d7xs 2p5 Moixiganguers d'Igualada 5d7 4d7a id4d7 4d7 p5 Salats de Súria 3d6a 4d6 3d6 p4.