30/9/13

RESTAURANT CAL BLAY,SANT SADURNÍ

Ens traslladem al dia 8 d'agost. Uns mesos abans, amb el Joel, havíem anat a visitar les bodegues Agustí Torelló Mata on ens van donar una espècie de val per anar a dinar al Restaurant Cal Blay de Sant Sadurní d'Anoia. La història es basava en un menú tancat que, pel que ens van oferir, tenia un molt bon preu i que clar, es banyava amb el gran cava Agustí Torelló Mata.
Som-hi! Bons entrants:
Pernil ibèric de gla en forma d'encenalls.
Croquetes de carn de perol.
Bunyols de bacallà.
Tot i que no surt a la foto, un original embotit, bull de foie al cava de Cal Miqueló de Sant Sadurní. 
Per mi, el plat estrella i mai més ben dit... Ous de pagès estrellats, tòfona i foie. Boníssim!
Uns correctes calamars amb tomàquet van ser el nostre segon plat.
Les meves postres, "Torrija" amb crema de caramel i gelat de xoco blanca i cafè. Genials!!!
Crec que vam gaudir d'un bon dinar en un restaurant molt elegant que no deixa de ser un antic celler modernista que els aficionats a l'hoquei patins sabreu situar fàcilment, just a costat del pavelló de l'Ateneu Agrícola de Sant Sadurní. A més per un igualadí com jo dinar al restaurant del Santi Carda, un dels grans jugadors que va defensar la nostra samarreta, sempre fa il·lusió.
Restaurant Cal Blay, c/Josep Rovira 27 de Sant Sadurní.
Tel. 93 891 00 32
http://calblay.wordpress.com/els-nostres-restaurants/restaurant-cal-blay-vinitinc/