11/12/13

QUINA PORCADA...

Divendres uns quants/bastants moixiganguers vam anar al local de "Cal Tabola" per fer una "Porcada". La història s'iniciava a dos quarts de nou del matí, massa d'hora per mi si tenim en compte que la nit abans actuava el Quim Vila al Hot Blues. Vaja, que quan vaig arribar, el porc ja estava partit en dos...
Per mi, tot i que feia un fred notable, el millor moment del dia va ser el principi de tot plegat on mentre uns quants anaven desquarterant la pobra bèstia, els altres anàvem esmorzant trossos d'orella, cansalada i el secret, tot a la brasa i amb un genial toc d'allioli.
Amb els talls de porc damunt la taula no podíem perdre de vista a atents espectadors...
Moment per iniciar les butifarres.
Segon pas, sal pebrar-les per...
...finalment acabar-les.
El dinar, "cassola de tros" amb verdureta, porc, cargols i espinacs. Boníssima!!!
I aquí teniu les catalanes i els bulls que van sortir. Moltes gràcies Toni/Pep per organitzar un dia tan divertit, una bona manera de fer Colla.