21/2/14

8è ANIVERSARI D'AQUEST BLOG AMB BONA NOTÍCIA

Avui fa exactament 8 anys que va néixer aquest Blog amb una entrada que feia una mirada a Euskadi: http://paucorcelles.blogspot.com.es/2006/02/una-mirada-euskadi.html
Recordo que en aquell moment ens hi vam posar alhora amb el Roger. En alguna conversa comentàvem que estaríem contents si amb els nostres blogs podíem aportar alguna cosa a qui els visités. Crec que el Blog de rutes del Roger (http://rogermarimonmuntanyes.blogspot.com.es/) ho ha aconseguit i espero que el meu també n'hagi estat capaç... Ja ho veieu, fa 8 anys que ho intento i com que Blogger dóna dades avui us les comento. Des que aquesta gent ho revisa, he rebut més de 127.000 visites i en aquests últims dos anys una mitjana d'unes 100 visites diàries. Per un Blog modest com aquest, penso que no està pas malament i aprofito per donar gràcies a tots els qui de tant en tant us hi deixeu caure.
Avui a més estic molt content per un detall que us vull comentar. El passat 7 de Novembre vaig fer una entrada que parlava d'una espècie de càpsula que jo en deia inoportuna, ja que tapava una portalada molt antiga del centre d'Igualada.
http://paucorcelles.blogspot.com.es/2013/11/capsula-inoportuna.html
Al cap d'uns dies em vaig trobar l'alcalde (Marc Castells) que em va dir que Endesa no havia complert amb el projecte previst i em va garantir que parlarien amb la companyia per tal que retiressin la càpsula de la portalada. 
Doncs bé, a principi de setmana el Marc em va enviar un tweet on m'indicava que ja s'havien començat els treballs per treure la càpsula que pel que em sembla quedarà soterrada a terra. Ahir hi vaig passar i vaig poder comprovar que tot està a punt de ser com abans. Vull agrair al Marc Castells les seves gestions, acostumem a carregar-nos als polítics i quan creiem que fan les coses bé, crec que és just reconèixer-ho.
Res més, no sé si haurà estat per això o no, però si l'entradeta que vaig fer al Blog ha servit per millorar el paisatge urbà de la meva ciutat, dir-vos que jo n'estic moooolt content.  

8 comentaris:

joel, el de manresa ha dit...

per molts anys, PAU!!!!
Avui en fa 8, que ens vas fer veure La LLUM (els Manresans ja entendran de què va, això !)
que no s'apagui!!!!!!!!!!!!!!!!

Orgullós que en algunes entrades, hi aparegui el meu nom

Unknown ha dit...

moooltes gràcies per visitar el blog!!! demà ja celebrarem un altre aniversari com cal!!!

Unknown ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
gmestred ha dit...

Per molts anys, Pau! Per una banda, penso que el teu bloc aporta molta memòria fotogràfica d'Igualada i, per altra banda, és d'agrair que comparteixis les teves receptes! Endavant les atxes!

rogmarimon ha dit...

Molts d'ains !!!! i gràcies per compartir-ho !!!!

Bet ha dit...

Per molts anys!! ostres, 8 anys de bloc són molts, i no tothom hi arriba!
Moltes felicitats, també per la "càpsula", ara queda molt més bonica la portalada...
Amb aquesta legislatura noto l'ajuntament molt més proper, no sé si és perquè s'han posat força més a les xarxes socials, o perquè... Però m'agrada!

Hot Blues ha dit...

Per molts anys Pau pauet !!
Aixo només es el principi !

ricardespelt ha dit...

Moltes felicitats Pau per la constància. I, sí, els blogs i els espais a les xarxes socials han de ser un instrument per reveindicar, proposar, denunciar,...en definitiva, per millorar serveis, productes,...i també la via pública.