26/2/14

UN VARIAT MOLT ORIGINAL AL RESTAURANT OSPI

Com us vaig dir ahir, dissabte vam celebrar els 40 del de Manresa amb un dia molt complet. Vam pensar en molts llocs per anar a dinar i al final vam decidir que a on millor que al restaurant Ospi de Sallent, un dels nostres preferits i a on a més, ja ens hi trobem com a casa. (Els que us deixeu caure per aquí, ja sabeu que us en parlo de tant en tant...)
L'Òscar s'hi va posar a totes i ens va fer tastar plats nous. No us mostraré tot el dinar que va ser boníssim, ja que no vull descobrir totes les cartes de l'Òscar. Així, he decidit que només us mostro l'entrant, que va ser molt original i em va agradar molt. Un variat de foies amb 5 elaboracions diferents i molt diferents entre si amb el foie com a protagonista. Foie amb sucre cremat, txupa-txup de foie amb pipes, mousse de foie amb poma, bombó de foie i torró de xoco amb foie. Genial!!!
Si us animeu a passar per l'Ospi que sapigueu que es troba al c/ Estació 4 de Sallent. Us deixo el telèfon 93.820.64.98 i el link a la seva web: http://www.restaurantospi.com/cuina.php/inici